Witam,
zapraszam na pyszną pastę do kanapek.
Będziecie potrzebować:
- resztki pieczonego pstrąga(około 200 gram),
- sól i pieprz,
- szczypiorek,
- kiszony ogórek,
- cebula,
- dwa jajka ugotowane na twardo,
- majonez,
- musztarda.
Wykonanie:
1. Posiekany szczypiorek wrzucam do miski.
2. Dodaję obranego i drobno pokrojonego ogórka kiszonego.
3. Dokładam też drobny posiekaną cebulę.
4. Dodaję drobno porwane resztki pieczonego pstrąga.
5. i jajka posiekane na kawałeczki.
6. Mieszam wszystko widelcem.
7. Dokładam łyżkę musztardy.
8. i cztery łyżki majonezu. Doprawiam solą i pieprzem.
Mieszam dokładnie. Smaruję nim kanapki albo krakersy.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz