wtorek, 18 listopada 2014

Pasta z pstrąga

Witam,
zapraszam na pyszną pastę do kanapek.


Będziecie potrzebować:

- resztki pieczonego pstrąga(około 200 gram),
- sól i pieprz,
- szczypiorek,
- kiszony ogórek,
- cebula,
- dwa jajka ugotowane na twardo,
- majonez,
- musztarda.


Wykonanie:

1. Posiekany szczypiorek wrzucam do miski.


2. Dodaję obranego i drobno pokrojonego ogórka kiszonego.


3. Dokładam też drobny posiekaną cebulę.


4. Dodaję drobno porwane resztki pieczonego pstrąga.


5. i jajka posiekane na kawałeczki.


6. Mieszam wszystko widelcem.


7. Dokładam łyżkę musztardy.


8. i cztery łyżki majonezu. Doprawiam solą i pieprzem.


Mieszam dokładnie. Smaruję nim kanapki albo krakersy.
Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz